“ Cafeneaua de la capătul lumii”

de John P. Strelecky

John P. Strelecky este autorul mai multor bestselleruri motivaționale și inspiraționale. Cărțile sale au fost traduse în peste 42 de limbi și s-au vândut în peste 6 milioane de exemplare în întreaga lume. Acesta a scris mai multe cărți care au ajuns să marcheze fiecare cititor în parte, cum ar fi : „Întoarcerea la cafeneaua de la capătul lumii”, „A treia vizită la cafeneaua de la capătul lumii”, „Cele cinci priorități în viață”. Cartea a fost publicată în anul 2020, de editura : Introspectiv, având un număr de 136 de pagini.

Cartea scrisă de John este una emoționantă, surprinzătoare, motivațională și spirituală. Este acel ceva, care știm că ne lipsește. Este cartea care ne va întregi viața, care ne va da un sens și care ne va da doza de adevăr. Stilul lui de a scrie este unul impresionant și liber, pentru a putea ajunge la fiecare tip de cititor în parte. Cartea este scrisă prin intermediul unei povești a unui anumit John, care își ia câteva zile libere de la muncă să plece în vacanță, unde ajunge să se piardă si aproape să cedeze. În momentul în care avea cea mai mare nevoie de ajutor, îi iese în față o cafenea uitată de lume, care îi va schimba radical viața.

Titlul ne face să știm încă de la început locul unde se va petrece acțiunea, dar ceea ce nu știm este impactul cafenelei care va fi asupra noastră. O cafenea magică, unde fiecare dintre noi suntem primiți cu propria poveste în ajutarea dezlegării misterului “Cine suntem”

Autorul ne întâmpină trei întrebări, care poate la prima vedere vor părea simple, dar care de fapt niciunul dintre noi un știe adevăratul răspuns la ele.

  • De ce ești aici?
  • Îți este teamă de moarte?
  • Ești un om împlinit?

Odată ce personajul din carte începe să înțeleagă cu adevărat rolul întrebărilor, începe să realizeze că el nu și-a trăit viața cu adevărat pentru el însuși, când putea să fie realmente fericit făcând ceia ce îi place. Fiecare cititor se regăsește în prisma personajului principal al cărții, și pe parcursul acesteia, cititorul poate să își găsească propria cheie spre fericire, dându-și seama care este menirea vieții lui.

„De ce nu fac de acum ce mă face fericit, de ce nu am sentimentul împlinirii personale dacă nu este autorizat din exterior?”

Personal, cartea m-a făcut să încep să iau în serios ceea ce mă face fericită, să realizez care este menirea mea în viață, să îmi iau inima în dinți să fac ceea ce mă face fericită cu adevărat în loc de munca care mă ținea înapoi. Cartea te ajută să îți învingi frica unei vieți decente și te încurajează să ai viață pe care ți-o dorești, făcând ceea ce iubești și promițându-ți că vei avea succes.

Dacă îți dorești să știi care este menirea vieții tale și să fii cu un pas mai aproape de succes, te invit să cumperi cartea din link-ul următor:

Dacă ți-a plăcut această recenzie, îți recomand să mai citești și recenziile:

2 gânduri despre „“ Cafeneaua de la capătul lumii””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s